2023 en ZOMERKAMPDATA

Beste ouders en Kangoeroes,
Eerst en vooral wil de leiding jullie fijne feestdagen wensen!
Terwijl de kerstvakantie goed van start is gegaan en de leiding druk bezig is met studeren. Nog een aantal belangrijke zaken op een rijtje. Lees deze melding zeker volledig door.

START 2023

Na de kerstvakantie beginnen we terug op zaterdag 14 januari met de wekelijkse vergaderingen. Onze stam organiseert dan ook een gezellige NIEUWJAARSRECEPTIE om het nieuwe jaar goed in te zetten. Iedereen is dus welkom om een warme choco of een heerlijke glühwein te blijven drinken op ons lokaal (Axminsterhof 9, 9070 Heusden) vanaf 17u.

Al iets over Zomerkamp
Het is nog vroeg, maar we zijn al bezig met voorbereidingen voor ons zomerkamp. En we botsen al op een logistiek probleempje. Maar geen nood, we hebben een oplossing en die is volgens ons enkel maar voordeliger en leuker voor onze kangoeroes. Zomerkamp zal met 1 dag verlengd worden.We vertrekken een dagje vroeger. En komen op dezelfde data terug.Dus dat betekent dat jullie volgende data mogen noteren in de agenda:

Van MAANDAG 3/07/2023 tot zaterdag 8/07/2023 (6 dagen) voor de BEVERS
Van MAANDAG 3/07/2023 tot donderdag 13/07/2023 (11 dagen) voor de WELPEN t.e.m. de SENIORS

Hopelijk zien jullie dat even hard zitten als de leiding? De leiding kan alleszins niet wachten om er een onvergetelijk kamp van te maken.

Ziezo, dat waren onze boodschappen.
Als er vragen zijn, twijfel dan niet om ons te mailen. ([email protected])
We proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.
Warme kerstgroeten,
De eenheidsleiding