Barbecue september 2021

Voor we aan de barbecue beginnen hebben we natuurlijk ook de Kick-off! De kick-off start al om 14h.

Graag nodigen wij jullie uit op onze jaarlijkse barbecue op zaterdag 4 september. Wij zorgen opnieuw voor kwaliteitsvlees en een uitgebreide saladbar!

Voor de prijs van €14 voor volwassenen (3 stukken vlees), €12 voor kinderen en vegetariërs (2 stukken vlees of vleesvervanger) kunnen jullie lekker komen eten en krijgen jullie ook een glas cava of fruitsap!

Reserveren kan tot 28 Augustus door in te schrijven via het formulier onderaan de pagina. Na inschrijving sturen we je een bevestiging met betaalinstructies.

Om de avond zelf niet voor verrassingen te staan willen we jullie vragen zeker tijdig te reserveren en te storten!

Om organisatorische en milieuredenen vragen we om indien mogelijk de auto thuis te laten staan en te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Hierdoor wordt de last voor de buren en het milieu verlicht. Indien u van ver komt kan u best parkeren in de Loveldstraat en Park Ter Heide.

Via een wegel komt u aan ons terrein.

Wij verwachten jullie op zaterdag 4 september vanaf 17u met open armen op ons scoutsterrein.  We hopen dat jullie en jullie magen er allemaal zin in hebben! Vanaf 18u kan er aangeschoven worden aan de barbecue. 

Nog even meegeven dat er terug een kampvuur, een  jeneverbar en andere randactiviteiten voorzien zijn.

Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven voor onze barbecue.

Loading