barbecue 22 juni

Graag nodigen wij jullie uit op onze jaarlijkse barbecue op zaterdag 22 juni. Wij zorgen opnieuw voor kwaliteitsvlees en een uitgebreide saladbar!

Voor de prijs van €14 voor volwassenen (3 stukken vlees), €12 voor kinderen en vegetariërs (2 stukken vlees of vleesvervanger) kunnen jullie lekker komen eten en krijgen jullie ook een glas cava of fruitsap! Indien je niet op voorhand inschrijft komt er €1 bij.

Reserveren kan tot 20 juni door in te schrijven via het formulier onderaan de pagina. Na inschrijving sturen we je een bevestiging met betaalinstructies.

Om de avond zelf niet voor verrassingen te staan willen we jullie vragen zeker tijdig te reserveren en te storten!

Om organisatorische en milieuredenen vragen we om indien mogelijk de auto thuis te laten staan en te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Hierdoor wordt de last voor de buren en het milieu verlicht. Indien u van ver komt kan u best parkeren in de Loveldstraat en Park Ter Heide.

Via een wegel komt u aan ons terrein.

Wij verwachten jullie op zaterdag 22 juni vanaf 17u met open armen op ons scoutsterrein. We hopen dat jullie en jullie magen er allemaal zin in hebben! Vanaf 18u kan er aangeschoven worden aan de barbecue.

Nog even meegeven dat er terug een kampvuur, een  jeneverbar en andere randactiviteiten voorzien zijn. Ouders die zich geroepen voelen om een dessert te maken, graag! Indien je zin hebt om een taart te bakken, chocomousse te maken of andere, laat het op voorhand weten via een mailtje.(eenheidsleiding@dekangoeroes.be)

Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven voor onze barbecue. We experimenteren volop met het digitaliseren van ons inschrijfsysteem. Alle feedback is meer dan welkom!