Seniors

Seniors beleven een of twee onvergetelijke jaren… als ze daar tenminste zelf voor zorgen. In tegenstelling tot de voorgaande takken krijgen ze hier geen programma aangeboden door hun leiding. Alles wat ze willen bereiken, daar moeten ze zelf voor instaan, enkel bijgestaan door hun moderator(s).

Ze zijn zelf verantwoordelijk voor wat het wordt. Ze werken samen aan een (of meerdere) jaarproject(en). Ze zoeken het (buitenlands) avontuur op, beleven kicks en gaan op zoek naar hun eigen mogelijkheden en grenzen. Daarnaast maken ze vooral veel lol. Ze zijn hard bezig met hun eigen identiteit. Ze bezinnen zich over hun/het leven en denken na over hun/de toekomst.

Seniors vormen een hecht groepje. Ze kennen elkaar vaak al heel lang (soms al van bij de Bevers) en hebben een zeer intense band. Met deze gebondenheid staat of valt hun hele werking. Om hun doelen te bereiken, kunnen ze immers niet anders dan intensief samenwerken. Zij zijn de toekomst van de eenheid. De uitdaging van seniorwerking helpt hen enorm vooruit om die toekomst een – vrolijk lachend – gezicht te geven.

Programma

Geen evenementen gevonden!