Barbecue september 2023

Voor we aan de barbecue beginnen hebben we natuurlijk ook de Kick-off! De kick-off start in tegenstelling tot vorig jaar maar om 16u. Dan kan iedereen de nieuwe leidersverdeling te weten komen en al een praatje slaan met de leiding van elke tak. Ook de eenheidsleiding zal paraat staan om verdere info te verstrekken.

Graag nodigen wij jullie daarna uit op onze jaarlijkse barbecue op zaterdag 2 september. Wij zorgen opnieuw voor kwaliteitsvlees en een uitgebreide saladbar!

Voor de prijs van €17 voor volwassenen (3 stukken vlees), €14 voor kinderen en vegetariërs (2 stukken vlees of vleesvervanger) kunnen jullie lekker komen eten en krijgen jullie ook een glas cava of fruitsap!

Ook zouden we graag weer een dessertbuffet aanbieden. Dus wie graag een dessertje maakt en meepakt, zeker welkom!

Naast onze vaste randactiviteiten (springkasteel, nagelen, jeneverbar,…) zal er dit jaar ook een podium aanwezig zijn. En tussen 18u en 19u zouden we er graag een vrij podium organiseren. Een unieke kans voor wie altijd al eens zijn talent voor een groter publiek heeft willen voorstellen. Dus als je iets zou willen doen op het podium stuur ons dan zeker een mailtje. Tussen 21u en 22u zal er een bandje zijn en dan gaan we de nacht in met een paar dj’s.

Reserveren kan tot 26 Augustus door in te schrijven via het formulier onderaan de pagina. Na inschrijving sturen we je een bevestiging met betaalinstructies.

Om de avond zelf niet voor verrassingen te staan willen we jullie vragen zeker tijdig te reserveren en te storten!

Om organisatorische en milieuredenen vragen we om indien mogelijk de auto thuis te laten staan en te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Hierdoor wordt de last voor de buren en het milieu verlicht. Indien u van ver komt kan u best parkeren in de Loveldstraat en Park Ter Heide.

Via een wegel komt u aan ons terrein.

Wij verwachten jullie op zaterdag 2 september vanaf 16u met open armen op ons scoutsterrein.  We hopen dat jullie en jullie magen er allemaal zin in hebben! Vanaf 18u kan er aangeschoven worden aan de barbecue. 

Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven voor onze barbecue.

BBQ 2023
Loading