Kaas- en Wijnavond - 9/12/2023

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse kaas- en wijnavond!

Op de kaas- en wijnavond maken we het voor een keertje allemaal wat chiquer, we voorzien voor jullie een buffet met meer dan 10 verschillende kazen. Bij dit buffet worden enkele wijnen aangeboden die perfect samen gaan met de lekkere kazen. Voor de kinderen, vegans en niet kaasliefhebbers is er een lekker alternatief voorzien.

Als leidersploeg zullen we er uiteraard alles aan doen jullie zo goed mogelijk te bedienen tijdens de avond. Voor de kinderen voorzien we een cinema en een voetbalveldje buiten.

De seniors voorzien zoals altijd een tombola waar tal van leuke prijzen te winnen zijn.

De kaas- en wijnavond zal doorgaan op zaterdag 9 december in het JGC Destelbergen (Koedreef, 9070 Destelbergen). Vanaf 17 uur zijn jullie welkom voor een aperitief, en vanaf 18 uur kun je aanschuiven aan ons heerlijk buffet.

Overdag zijn we met de leiding bezig met het opzetten van de kaas- en wijnavond en zal er geen scoutsvergadering worden voorzien.

Wat mag dat kosten?

Voor een volwassene en kinderen vanaf 12 jaar vragen we een inkom van 18 euro, kinderen onder de 12 die graag kaas willen eten betalen 15 euro. Voor degene die geen kaas eten voorzien wij een vleesbordje met verschillende vleeswaren, hiervoor vragen we ook 15 euro. Er is ook een vegan optie die ook 15 euro zal kosten.

Voor de kinderen die geen kaas eten voorzien wij ook nog verscheidene croque monsieurs die je de avond zelf met drankkaarten kan aankopen.

Wijn en andere dranken zijn niet inbegrepen in deze prijzen

Dessert

We houden dit jaar ook weer een dessertbuffet. Hiervoor rekenen we een beetje op jullie, iedereen die zich geroepen voelt om een desserts te maken nodige we van harte uit iets te voorzien. Indien jullie interesse hebben iets te maken gelieven dit te laten weten, op die manier hebben wij een overzicht van het aantal desserts. Iedereen die een dessert voorziet krijgt een bonnetje om een dessert van een andere te proberen.

Doggybag

Achteraf verkopen we de overgebleven kazen. Als je eventueel nog wat kaas mee naar huis wilt nemen vergeet dan zeker niet een eigen potje mee te nemen.

Hoe schrijf ik me in?

Gebruik onderstaand formulier om je in te schrijven, hierna zou je een bevestiging moeten ontvangen.

Wanneer het nodige bedrag is overgeschreven naar BE39 0682 2442 8119 met als opmerking: familienaam + kaas en wijn is je inschrijving volledig in orde.

(wijn en andere dranken niet inbegrepen)

Inschrijven kan tot en met 3 december

We hopen alvast dat u er bij bent voor een geslaagde editie
Tot dan

Kaas- & Wijnavond
Loading