Takweekend

Takweekend (29/10/2021- 31/10/2021)

 

Het scoutsjaar is weer volop aan de gang, en de eerste vergaderingen zijn alweer voorbij gevlogen. Dat betekent natuurlijk dat het hoog tijd wordt voor het eerste kampje van het scoutsjaar. Takweekend! Dit jaar zal het takweekend voor alle takken doorgaan van vrijdagavond 29 oktober tot zondagmiddag 31 oktober.

Wat is dat nu, takweekend?

Het takweekend is het eerste kamp van het jaar. Hierbij gaan alle takken afzonderlijk een weekendje weg. Ze verblijven vaak in andere scoutslokalen in onze buurt. Het is het ideale moment om elkaar binnen de tak wat beter te leren kennen, en ook om wat meer te weten te komen over jullie leiding natuurlijk. Bovendien heeft elke tak ook zijn eigen thema op het takweekend.

Praktisch:

We spreken met alle takken af vrijdag om 19u aan ons lokaal. Van hieruit zullen we dan allemaal vertrekken naar de locaties. Hiervoor rekenen we op de ouders om de kinderen naar de locaties te voeren.

Uiteraard is het de bedoeling dat de kinderen dan vrijdag verdeeld worden over de auto’s van ouders die het zien zitten om te rijden. Zodat ouders met kinderen in verschillende takken ook maar maximaal 1 keer moeten rijden.

Er wordt geen warme maaltijd meer voorzien voor vrijdagavond (wel een 10 uurtje natuurlijk). Zorg dus dat de buikjes reeds gevuld zijn.

De JVG’s, VG’s, en Seniors worden verwacht met de fiets te komen. Zorg dat deze zeker volledig in orde is en dat je lichten voorziet.

Waar en wanneer je je kinderen terug moet ophalen kan je vinden in de takbrieven. (tenzij het natuurlijk nog even geheim is voor jouw tak).

Een medische fiche invullen is niet verplicht voor dit kamp, maar indien er zaken zijn waar we zeker van op de hoogte moeten zijn, is het zeker aangeraden om deze fiche in te vullen en af te geven aan de leiding.

Zo een takweekend, wat mag dat kosten?

Voor het takweekend vragen wij een bedrag van €30/kind.

 

Klinkt de max! Hoe schrijf ik me in?

Gebruik onderstaand formulier om je kinderen in te schrijven voor het takweekend, zoals hierboven vermeld is de kostprijs voor het weekend €30/kind, dit bedrag schrijf je over naar ons rekeningnummer BE39 0682 2442 8119 met als opmerking de “familienaam + takweekend“. Het formulier invullen en het juiste bedrag over schrijven is voldoende om je inschrijving te vervolledigen.

Gelieve in te schrijven voor 22 oktober

Takbrieven

Voor wat meer individuele info per tak (zoals verblijfplaats en thema), worden er takbrieven opgesteld. De brief van de Wolven zal zo snel mogelijk worden toegevoegd.

Javascript is disabled

Javascript is disabled on your browser. Please enable it in order to use this form.

Loading