Superhelden

De wereld heeft ons nodig!

Beste Superkangoeroes

Er is een dreiging aan de horizon en we hebben jouw superkrachten nodig om de wereld te redden! Daarom nodigen we je uit voor het Superheldenpaaskamp van 1 april tot 4 april in ons Heldenhoofdkwartier.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we samen trainen om onze krachten te verbeteren, nieuwe technieken te leren en onze missies te bespreken. Maar het is niet allemaal hard werken, we zullen ook tijd hebben om te ontspannen en ons te vermaken met allerlei superheldenactiviteiten, het belooft dus een onvergetelijk Paaskamp te worden!

Dus trek je cape, masker of spandex aan en kom naar het Heldenhoofdkwartier voor een fantastisch kamp vol actie en avontuur. Vergeet niet om je superkrachten, gadgets en hulpmiddelen mee te nemen, want we hebben alle helden nodig om onze wereld te beschermen tegen het kwaad. Kom jij als Spiderman, Batman, Catwoman of eerder Wolverine? Of bedenk je liever zelf een superheld? Laat jullie creatieve breinen maar eens werken!

Inspiratie

Voor de niet-zo-creatievelingen onder ons hebben wij voor wat inspiratie gezorgd.

Eerst en vooral deze link naar een interessante video die uitlegt hoe je een cape én een masker maakt uit een oud t-shirt. Twee vliegen in één klap!

 

Als tweede optie hebben wij ook een video gevonden waar er op een duidelijke en simpele manier uitgelegd wordt hoe je een cool superheldenmasker kan maken. In de video wordt vilt gebruikt, maar dit kan zeker en vast ook met dik, gekleurd papier.

Recycleer

En als laatste tip geven we mee om te gebruiken wat je hebt. Kostuums kopen in verkleedwinkels is meestal duur en wordt niet veel gebruikt. Als superscouts recycleren wij graag! 

Heb je een oud, zwart t-shirt en een geel papier? Knip een vleermuis uit het papier, plak het op het t-shirt en voor je het weet staat Batman in de spiegel!

 

Tot dan!

We kijken er naar uit om met jullie de krachten te bundelen en de wereld te redden!

Met heldhaftige groet,
152e FOS De Kangoeroes