Kaas en wijnavond

Kaas & Wijn

Kaas en wijnavond 08/12/2018

Dit jaar proberen we eens iets nieuws. In plaats van onze jaarlijkse spaghetti-avond hebben we beslist het eens over een andere boeg te gooien. Hierbij willen we jullie allemaal van harte uitnodigen op onze eerste kaas en wijnavond!

Wat mogen jullie verwachten?

Dit jaar maken we het allemaal net wat chiquer, In plaats van spaghetti voorzien wij dit jaar een buffet met 14 verschillende kazen waar jullie volop van kunnen genieten. Ook zullen wij enkele wijnen aanbieden die goed met deze kazen samengaan.

Als leidersploeg zullen we uiteraard ook ons best doen om jullie zo goed mogelijk te bedienen tijdens deze avond. 

Voor de kinderen voorzien wij ook een cinema en proberen we een voetbalveld te regelen. Onze seniors voorzien ook alweer een leuke tombola.

Waar en wanneer?

De kaas en wijnavond zal doorgaan op zaterdag 8 december in het JGC Destelbergen. (Koedreef 7, 9070 Destelbergen). Vanaf 17 uur zijn jullie allemaal welkom voor een aperitief, en vanaf 18 uur kun je aanschuiven aan ons heerlijk kaasbuffet.

Overdag zetten wij alles klaar met de leiding en wordt er dus geen vergadering voorzien.

Wat mag dat kosten?

Voor een volwassene en kinderen vanaf 12 jaar vragen we een inkom van 14 euro, voor kinderen onder de 12 jaar die kaas willen eten vragen we 10 euro.

Voor degene die geen kaas eten voorzien wij een vleesbordje met verschillende soorten vleeswaren, hiervoor vragen we ook 14 euro.

Voor de kinderen die geen kaas eten voorzien wij ook nog verscheidene croque monsieurs, die je de avond zelf gewoon met drankkaarten kan aankopen.

(Drank is niet inbegrepen in deze prijzen)

Hoe schrijf ik me in?

Gebruik onderstaand formulier om je in te schrijven, hierna sturen wij zo snel mogelijk een bevestiging met het totaalbedrag. Dit bedrag schrijf je over naar ons rekeningnummer BE39 0682 2442 8119 met als opmerking de “familienaam + kaas en wijn“.

Wij hopen alvast op een geslaagde en gezellige eerste editie!

Tot dan!

Loading