Paaskamp 2022

Nu de krokusvakantie achter ons ligt (en corona het ons eindelijk terug toelaat) kan het niet snel genoeg paasvakantie zijn. En wie paasvakantie zegt, zegt natuurlijk Paaskamp!

Dit jaar trekken we naar Arendonk, waar jullie ondergedompeld zullen worden in de wereld van de Sprookjes. De leiding hoopt alvast op jullie aanwezigheid!

Inschrijven? 

Wil je graag mee op paaskamp? Dan kan je vanaf nu inschrijven. Surf hiervoor naar onze site om je in te schrijven via het formulier.
De inschrijvingen lopen tot vrijdag 25 maart.
Eens je het formulier hebt ingevuld, dien je juist nog het kampgeld over te schrijven op onze rekening BE39 0682 2442 8119, en je bent klaar om te vertrekken. De kostprijs van ons paaskamp bedraagt €70.
Gelieve bij de overschrijving ook de Naam + Tak te vermelden. Zo kunnen we het gemakkelijk bijhouden. 

Vertrek?

Op zaterdag 2 april vertrekken wij met zijn allen richting onze kampplaats. Jullie zullen in perfect uniform verwacht worden aan de ingang van GENT-DAMPOORT station. Op onze site staat om 8u15, dit uur ligt nog niet volledig vast en is dus onder voorbehoud. Van zodra de NMBS onze treinuren bevestigd, laten wij iets weten.

Terug?

Op dinsdag 5 april (na een paar wonderlijke nachten in de sprookjeswereld) mogen de mama en papa jullie terug komen afhalen aan GENT-DAMPOORT station. Hier laten wij het exacte uur ook nog weten. Maar we schatten dat het in de late namiddag zal zijn, tussen 15u en 17u

Meer info?

Omdat het lang geleden is dat we dit soort kamp hebben mogen doen. Geven we hier nog een kleine verduidelijking. Net zoals onze krokuskampen van vroeger, zullen we 4 nachten in gebouwen verblijven waar iedereen een bed krijgt. Je moet dus geen matje meenemen. Een bagagelijst met wat je wel en niet moet meenemen op kamp, vind je ook terug op onze site.

Er zal later ook nog gecommuniceerd worden over de laadzone voor de bagage. Dit geldt echter enkel voor de Bevers, Welpen en Wolven. JVG’s, VG’s en Seniors zullen hun bagage zelf moeten dragen op de trein. Vergeet dus jullie trekrugzakken niet! Als er verder nog vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren. Hopelijk zijn jullie massaal aanwezig.

Jullie leiding heeft er alvast heel veel zin in.

Tot snel!
 
Met vriendelijke scoutsgroeten,

De eenheidsleiding
Coscoroba, Groenling, Kongoni en Anser