Kaas- en Wijnavond - 18/12/2021

Voor het eerst sinds de lockdowns kunnen we weer een Kaas- en Wijnavond organiseren

Op de kaas en wijnavond maken we het allemaal net wat chiquer, we voorzien voor jullie een buffet met 14 verschillende kazen waar jullie volop van kunnen genieten. 

Ook zullen wij enkele wijnen aanbieden die goed met deze kazen samengaan.

Als leidersploeg zullen we uiteraard ook ons best doen om jullie zo goed mogelijk te bedienen tijdens deze avond. Voor de kinderen voorzien wij ook een cinema en proberen we een voetbalveld te regelen. 

Onze seniors voorzien ook alweer een leuke tombola.

De kaas en wijnavond zal doorgaan op Zaterdag 18 december in het JGC Destelbergen. (Koedreef 7, 9070 Destelbergen). Vanaf 17 uur zijn jullie allemaal welkom voor een aperitief, en vanaf 18 uur kun je aanschuiven aan ons heerlijk kaasbuffet.

Overdag zetten wij alles klaar met de leiding en wordt er dus geen vergadering voorzien.

Wat mag dat kosten?

Voor een volwassene en kinderen vanaf 12 jaar vragen we een inkom van 15 euro, voor kinderen onder de 12 jaar die kaas willen eten vragen we 10 euro. Voor degene die geen kaas eten voorzien wij een vleesbordje met verschillende soorten vleeswaren, hiervoor vragen we ook 15 euro.

Voor de kinderen die geen kaas eten voorzien wij ook nog verscheidene croque monsieurs, die je de avond zelf gewoon met drankkaarten kan aankopen. (Drank is niet inbegrepen in deze prijzen)

Hoe schrijf ik me in?

Gebruik onderstaand formulier om je in te schrijven, hierna zou je een bevestiging moeten ontvangen. 

Wanneer je het nodige bedrag hebt overgeschreven naar BE39 0682 2442 8119 met als opmerking de “familienaam + kaas en wijn”, is je inschrijving volledig in orde.

Wij hopen alvast dat het weer net zo gezellig wordt als de vorige editie!

Tot dan!

Kaas- & Wijnavond
Loading